Home » Contact » Disclaimer

Disclaimer

Nanda's Keuken is mijn persoonlijke blog waarop ik recepten en artikelen met je deel. Ik ben dan ook open over de manier waarop ik werk en vertel je graag hoe ik dit doe:

Privacy
In vind mijn privacy belangrijk en jij het jouwe ongetwijfeld ook. Niets is zo vervelend als ongevraagd benaderd worden door partijen waar je helemaal niet op zit te wachten. Daarom zal ik nooit je gegevens met derden delen of deze doorverkopen. Je kunt dus met een gerust hart het contactformulier invullen of op een andere manier contact met mij opnemen.

Mijn recepten en artikelen
De recepten en artikelen die ik plaats op dit blog zijn volledig door mij geschreven. Ik gebruik geen recepten van anderen tenzij dit specifiek vermeld is. Mocht er toch een recept tussen staan dat lijkt op een ander gepubliceerd recept dan berust dit op puur toeval.

Het delen van mijn blog
Zoals eerder vermeld schrijf ik de testen zelf, ook de foto's zijn door mij gemaakt. Gebruik van mijn teksten en foto's is alleen toegestaan na schriftelijke toestemming van mij en uitsluitend onder vermelding van mijn naam en website. Mail naar info@nandaskeuken.nl of vul het contactformulier in dan kunnen we zien of we er samen uitkomen.

Samenwerkingen
Mocht een artikel ontstaan zijn uit een samenwerking dan zal ik dit ten allen tijde vermelden. Het zal in ieder geval altijd gaan om producten of diensten waar ik persoonlijk achter sta en waar ik mijn eerlijke mening over zal geven.

Overig
Beledigende commentaren richting mij of anderen worden zonder bericht verwijderd.